Замяна и връщане

ЗАМЯНА ЗА ДРУГ НОМЕР

Всяка пратка на Fabianni.bg  е с опция преглед и тест. Може да се възползвате от тази услуга преди да заплатите стойността на артикулите във Вашата поръчка. В случай, че поръчания от Вас номер, не Ви e по мярка може да го замените за друг, като преди това попълните сертификата за връщане на стока придружаващ Вашата пратка, в който отразявате кой артикул връщате и с кой номер желаете да бъде заменен. Разходите по доставка, замяна и  връщане на продукт са за сметка на клиента!

          ВРЪЩАНЕ И ОТКАЗ НА СТОКА

          Клиентите възползвали се от услугата преглед и тест имат правото да откажат да приемат дадена стока и да я върнат на Fabianni.bg още в офисите на Еконт или на куриера. Разходите по връщането са за сметка на клиента.

          Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите всеки клиент закупил стока от Fabianni.bg има право да се откаже от нея в рамките на 14-дневен срок от получаването й.

          Върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния си вид, без скъсани етикети, неизползвани и с ненарушена цялост на опаковката. В противен случай Fabianni.bg си запазва правото да не уважи искането на потребителя. Разходите по връщането са изцяло за сметка на клиента.

          Всяка върната стока трябва да бъде придружена с попълнен сертификат за връщане на стока, който представлява неразделна част от Вашата поръчка. Върнати пратки с наложен платеж не се приемат! Стойността на върнатите стоките ще бъде възстановена на клиента по банков път в рамките на 5 работни дни считано от датата, на която е приета върнатата пратка.        

         За да упражните правото си на отказ можете да използвате и Стандартния формуляр за упражняване право на отказ, който можете да ни изпратите на email: customerservice@fabianni.bg или друго недвусмислено заявление за отказ, като използвате нашата контактна форма или посоченият имейл адрес.

         В случай, че имате нужда от допълнителнителна иформация, моля свържете се с наш сътрудник на телефон 0889 458 455.