Доставка

    Доставките се извършват до 2-3 работни дни от куриерска фирма Еконт.

    За поръчки направени след 15:00 часа времето за доставка започва да тече от следващия работен ден.

    Всяка поръчка е с опция преглед и тест.

 

   

    По време на Вашата поръчка имате възможност да изберете дали доставката да бъде извършена до офис на Еконт или до частен адрес посочен от Вас.

 

 

    Стойността на доставката зависи от това какъв избор сте направили /офис на Еконт или частен адрес/ и други фактори. Ориентировъчна стойност за доставка на даден артикул можете да видите в раздел "Доставка" към всеки продукт, а окончателната стойност във Вашата поръчка.

           Ориентировъчна стойност на доставката                                                            Окончателна стойност на доставката

                                 

  • Доставка до офис на Еконт

          Срокът за доставка на Вашите поръчки до офис на Еконт е в рамките на 2-3 работни дни. Пълен списък с офисите на Еконт може да намерите тук

  • Доставка до адрес посочен от клиента

          Срокът за доставка на Вашите поръчки до адрес е в рамките на 2-3 работни дни за населени места с офис на Еконт. Доставката за населени места без офис на Еконт е в рамките на 3-4 работни дни и се осъществява по график от куриерска фирма Еконт. Доставки в събота и с час приоритет се извършват само след искане от страна на клиента и срещу допълнително заплащане.

  • Опция преглед и тест

          Всяка пратка на Fabianni.bg е с опция преглед и тест, която Ви дава възможност при получаване да огледате и пробвате артикулите в нея. В случай, че някой от артикулите не Ви е по мярка можете да ни го върнете обратно или да го замените за друг, като попълните сертификата за Връщане придружаващ пратката. Всеки клиент възползвал се от тази услуга има право да откаже пратката, като в този случай транспортните разходи в двете посоки са за негова сметка!